Oli-Oli olej rzepakowy do smażenia 453g

  • Dodaj recenzję:
    • Producent: OLI-OLI
    • szt.
    • 29,00 zł
    • Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.

    • Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.

    • Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.

    • Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g


    Nie przywiera do powierzchni

    Sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).

    Doskonały w dietach

    Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawiera cholesterolu sody ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.

    Ekonomiczny i bezpieczny

    Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni.

    Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.

    * jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.